Start la depunerea proiectelor pentru impaduriri

Start la depunerea proiectelor pentru impaduriri

Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Olt a anuntat ca noua sesiune de depunere a proiectelor pentru impaduriri incepe luni, 18 iulie.

Unitatile administrativ teritoriale, asociatiile de proprietari de terenuri, unitatile de invatamant sau unitatile de cult care au in proprietate terenuri agricole degradate pot depune dosare de finantare nerambursabila la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu in perioada 18 iulie – 19 august. „Suma maxima care se poate aproba pentru fiecare proiect depus in cadrul Programului de imbunatatire a calitatii mediului pentru impadurirea terenurilor degradate, reconstructia ecologica si gospodarirea durabila a padurilor este de 3.500 lei“, a spus Daniela Balsanu, purtatoarea de cuvant a agentiei. Dosarul de finantare al primariilor trebuie sa cuprinda cererea de finantare, hotararea consiliului local privind participarea la program, copia certificatului de inregistrare fiscala, certificatul de atestare fiscala, certificatul de cazier fiscal, certificatul de atestare privind obligatiile la Fondul pentru Mediu, fisa perimetrului de ameliorare si studiul de fezabilitate.

Proiectele de impadurire depuse de Asociatia de proprietari din Urzica si de primariile oltene Coteana, Curtisoara, Gura Padinii si Ianca au fost aprobate in sesiunea trecuta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,335FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente