Strainii platesc 2.000 de euro ca sa vaneze in Romania

Sport controversat si practicat mai ales de „aristocratii” zilelor noastre, vanatoarea a inclus Romania pe harta distractiilor celor bogati, tara noastra fiind apreciata de vanatorii straini pentru fondul cinegetic bogat si pentru preturile mult mai accesibile decat in restul tarilor europene.sport controversat

Iepurele de camp, porcul mistret, fazanul, gugustiucul, sacalul si vulpea – toate acestea sunt animale vanate in Romania care atrag numerosi straini in tara.

Pentru vanatoarea de iepuri, strainii scot din buzunar intre 610 euro de persoana, pentru doua zile de vanatoare si trei de cazare. Daca vanatorul este singur si opteaza pentru cinci zile de vanatoare si sase nopti de cazare va plati peste 1.500 de euro.

Preturile pentru vulpi sunt usor mai mici. Astfel, un pachet de cinci zile de vanatoare si sase nopti cazare poate urca putin peste 1.300 de euro de persoana, daca aceasta nu participa in grup la vanatoare.

Cea mai scumpa este vanatoarea de porci mistreti, un pachet ce cuprinde trei nopti de cazare variaza intre 800 si 1.000 de euro de persoana, in timp ce pentru cinci zile de vanatoare se plateste intre 1.760 si 2.140 de euro de persoana.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *