Suceava, atacata de infractori inaripati! Florile le cad victime!

E zarva mare in politia comunitara din Suceava, care lupta mai nou cu inamici redutabili. Este vorba despre porumbeii care mananca flori, banuiti ca ataca in stoluri rasadurile plantate in oras.
stol de hoti
Si nu este deloc de gluma, spun autoritatile, care i-au surprins deja in flagrant pe hotii inaripati si au numarat pagube de zeci de mii de lei.

Cand au gasit prima data florile distruse, oamenii s-au si gandit cu pacat: sigur ciorile sunt de vina. Cand colo, dupa cateva luni de filaj, agentii comunitari si-au dat seama ca in acest caz de distrugere exista si alti suspecti principali: „Primele semne au aparut din toamna. Initial, am crezut ca se fura si am luat masuri de supraveghere a zonelor si, ulterior, am constat ca ciorile sunt vinovate ca furau bulbii din pamant. Ei, acum au facut schimb cu porumbeii,” a declarat Viorel Horodenciuc.

Dincolo de guma, la mijloc s-au pierdut ceva bani: „Paguba, din estimarile facute, e in jur la 30.000 de lei noi in tot municipiul Suceava, din cauza porumbeilor,” a spus Lucian Harsovschi, viceprimar Suceava.

Acum se cauta solutii, astfel incat porumbeii sa nu mai atace plantele. Pana la o decizie finala, sa fie clar! Politistii comunitari n-au voie sa se miste de langa lalele si trandafiri.

Sursa: Stirile ProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *