Targ de adoptii pisici, la Timisoara

0
1657
Târg de adopţii pisici, la Timişoara
Târg de adopţii pisici, la Timişoara
 Targ de adoptii pisici, la Timisoara
Targ de adoptii pisici, la Timisoara

In ajun de Valentine’s Day, sambata 13 februarie, de la ora 10, va avea loc Targul de adoptii pisici, pe str. Vasile Alecsandri nr. 3, din Timisoara.
„In avans de Valentine’s Day, pentru ca vrem sa dam ocazia oamenilor care ne viziteaza sa se indragosteasca de una dintre felinele noastre. Incepem la ora 10 dimineata si vom fi acolo atat noi cat si fabuloasele pisici pana la ora 14:30. Toate pisicile prezente la targ sunt deparazitate, vaccinate iar cele carora varsta le permite, si sterilizate”, spun organizatorii.
Cei care doresc sa se implice pentru salvarea pisicilor pot aduce donatii constand in nisip pentru pisici, mancare de pisici uscata si umeda sau sa doneze bani pentru ca noi sa putem trata, opera, vaccina si deparazita viitoarele pisici care astept sa fie salvate.
„Va asteptam sa ne cunoastem, sa va jucati cu pisicile, sa va lasati dezmierdati de felinele noastre, sa va incarcati cu energie pozitiva si bineinteles, sa va indragostiti de viitorul membru al familiei voastre!”, indeamna organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.