Timisul si Caras-Severin urmeaza la harta gunoaielor

0
236

Echipa „Let”s Do It, Romania!”, care si-a propus sa curete tara de gunoaie pe 25 septembrie, invita voluntarii din judetele Timis si Caras-Severin sa ajute la intocmirea hartii gunoaielor, in weekend-ul 8-9 mai.letsdoit

Pana acum, peste 150 de voluntari si-au oferit sprijinul in judetele Cluj si Arges, luand parte la realizarea hartii deseurilor din Romania. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora, anunta un comunicat al echipei.

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 8-9 mai si se va desfasura concomitent in judetele Timis si Caras-Severin. In acest moment exista 106 de voluntari inscrisi in Timis si numai 5 voluntari inscrisi in Caras-Severin. Locuitorii judetului Caras-Severin sunt asteptati sa se implice in aceasta etapa cheie a celui mai mare proiect de voluntariat din Romania!

„Echipa „Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea „Implica-te!””, anunta comunicatul.

„Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

Proiectul a fost ideea unor estonieni, care, in martie 2008, au mobilizat 50.000 de voluntari, curatand tara. Daca Romania va reusi sa realizeze acest proiect, va fi cea mai mare tara (ca suprafata) care a curatat arealele naturale.

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.