Indigestiile reprezinta cea mai frecventa afectiune de sezon, de aceea trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi oferite de fitoterapeutul Eugen Giurgiu, inainte de a ne infrupta din mancarurile preferate.
Sucul de portocala face minuni daca este baut in timpul mesei festive. De aceea, este bine sa avem mereu la indemana cinci-sase portocale. Vom bea sucul primei portocale chiar inainte de a incepe sa degustam aperitivele. Din 20 in 20 de minute vom continua terapia impotriva indigestiei band sucul altei portocale. Este o modalitate de a scapa de efectele unei indigestii, dar si de a tine in frau pofta de a manca mai mult decat trebuie.
Celor care sufera de gastrite sau diabet li se recomanda sa bea cate o jumatate de pahar de suc de cartofi, timp de 10 zile, inaintea mesei si la sfarsitul acesteia.
Tincturile de sunatoare si propolis sunt si ele foarte eficiente. Se iau inainte si dupa masa cate 15 picaturi pe o felie de paine.
Sursa: Adevarul