Tombola cu premii la colectarea deseurilor electronice si electrocasnice

România, coda?a Europei la reciclarea de?eurilor electrice ?i electronice
Tombola cu premii la colectarea deseurilor electronice si electrocasnice

Sucevenii care renunta la echipamentele electronice si electrocasnice vechi si le vor depozita la centrele de colectare special amenajate vor participa la o tombola cu premii consistente – frigidere, cuptoare cu microunde, DVD-playere, cafetiere si roboti de bucatarie.
Campania de colectare a DEEE-urilor (deseurilor de echipamente electrice si electronice) din municipiul Suceava va avea loc sambata viitoare, pe 12 mai, fiind organizata de RoRec Romania, in colaborare cu Primaria Suceava.
In acest scop vor fi amenajate sase puncte de colectare, supravegheate de reprezentantii primariei, in parcul Vladimir Florea (in fata Policlinicii Areni), pe strada Petru Rares (vizavi de Piata Mare), pe strada Statiunii (in fata magazinului Premier din Obcini), pe bulevardul George Enescu (in fata Complexului Curcubeu), pe Calea Burdujeni (vizavi de piata agroalimentara) si pe strada Garii (vizavi de Gara Itcani).
Viceprimarul Sucevei Lucian Harsovschi a precizat ca la actiunea din acest an sunt implicate si mai multe institutii de invatamant, precum Colegiul National „Petru Rares”, Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu”, Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 9 „Ion Creanga”, CN Spiru Haret, Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 11 “Miron Costin”, Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 7 din Itcani, ai caror reprezentanti, elevi si profesori, vor fi prezenti la punctele de colectare, pentru a primi si contabiliza echipamentele electronice vechi care vor fi predate de populatie.

25 de echipamente electrocasnice oferite ca premii
Toti cei care vor preda astfel de echipamente vor fi inscrisi automat la o tombola, premiile puse in joc fiind trei frigidere, cinci cuptoare cu microunde, cinci DVD-playere, zece cafetiere si doi roboti de bucatarie.
Premiile vor fi acordate in aceeasi zi, la ora 17.00, adica la o ora dupa incheierea actiunii de colectare a DEEE-urilor.
“Pentru a veni in sprijinul sucevenilor care vor sa renunte la echipamente greu transportabile, precum frigidere, congelatoare sau televizoare mari, punem la dispozitia acestora o masina care va veni sa le ridice si sa le duca la punctele de colectare”, a adaugat viceprimarul Lucian Harsovschi.
Programarile pentru transportul de la domiciliu al echipamentelor grele pot fi facute la numarul de telefon 0753.616.244.
Pentru promovarea actiunii de pe 12 mai, saptamana viitoare, reprezentantii RoRec vor merge prin scoli si licee, pentru a distribui tinerilor materiale promotionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *