Ce beneficii are sucul de pepene galben
Trateaza arsurile solare cu pepene galben
Trateaza arsurile solare cu pepene galben

O felie potrivita de pepene galben are numai 56 de calorii, dar asigura necesarul de vitamina A si beta-caroten, doi nutrienti importanti pentru vedere.

Iar beneficiile lui nu se opresc aici. Este indicat sa se consume pentru continutul semnificativ de potasiu, vitamina B6, fibre si vitamina B3.
Combinarea acestor substante nutritionale fac din acest fruct un energizant natural, care ajuta si la stabilizarea nivelului de zahar din sange.
Pe langa gustul delicios, pepenele galben regleaza apetitul, fiind un desert indicat in curele de slabire si are un efect vitalizant puternic, mai ales in cazul persoanelor care sufera de anemie.

Pentru tratarea arsurilor solare sau pentru un efect vitalizant general se vor aplica felii subtiri de pepene galben pe ten.

Acestea trebuie tinute in prealabil la frigider. Atentie! Persoanele care sufera de diabet nu ar trebui sa consume pepene galben.

De ce? Pentru ca are multe glucide, ceea ce ar putea influenta nivelul de zahar din sange. Mancat cu moderatie, acesta nu are alte efecte negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here