Trei terase din Parcul Tineretului au fost demolate

0
437

Primaria Capitalei, prin Directia de Inspectie si Control, a inceput, joi, sa demoleze alte trei constructii amplasate ilegal in Parcul Tineretului, dupa ce la inceputul acestei saptamani au mai demolat alte doua terase fara autorizatie de constructie.
parcul tineretului
Astfel, Restaurantul „Casa Ardealului”, Restaurantul Spaniol si inca o terasa care apartine unei persoane fizice, care au o suprafata totala de circa 900 de metri patrati in Oraselul Copiilor, vor fi inlocuite cu spatiu verde. „Este vorba despre niste constructii provizorii amplasate ilegal in Oraselul Copiilor, fara autorizatie de constructie. Toate aceste terase au o suprafata totala de circa 900 de metri patrati, si sper ca pana vineri actiunea sa fie terminata”, a declarat, pentru Agerpres, Mihai Stanislav, sef serviciu in Directia de inspectie a municipalitatii.

Potrivit acestuia, la operatiunea de demolare au participat 40 de muncitori si 10 utilaje speciale. Stansilav a spus ca inspectorii au primit sprijinul Politiei comunitare si al Jandarmeriei, municipalitatea parcurgand pana la aceasta etapa toate procedurile legale de desfiintare a teraselor. Cheltuielile pentru demolare vor fi imputate proprietarilor acestor constructii.

La inceputul saptamanii, municipalitatea a mai demolat doua terase – braseria Anemona si terasa HV Com Impex SRL, din Parcul Tineretului.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.