Trupa Editors va sustine un concert in cadrul campaniei europene “Play to Stop: Europe for Climate”

Formatia britanica Editors va sustine un concert la Budapesta, pe 19 septembrie, in cadrul campaniei Comisiei Europene, intitulata “Play to Stop: Europe for Climate”, prin care tinerii sunt atentionati despre schimbarile climatice, potrivit unui comunicat transmis joi de Executivul european.trupa Editors

Cel de-al treilea album al grupului, intitulat “In This Light And On This Evening” va fi lansat pe 12 octombrie. “In This Light And On This Evening” reprezinta un progres semnificativ al grupului, dupa marele succes al albumului de debut “The Back Room” si dupa albumul intitulat “An End Has A Start”, ajuns pe primul loc in topurile muzicale, se mai arata in comunicat.

“Schimbarile climatice sunt o problema ce ne afecteaza pe toti, asa ca suntem fericiti sa putem ajuta MTV-ul si campania UE sa creasca nivelul de constientizare a amenintarii mondiale pe care o reprezinta acestea”, a spus vocalistul grupului Editors, Tom Smith.

La concertul organizat de CE, in parteneriat cu MTV Networks International, si gazduit de VJ Johan Wald, vor participa suporterii de varf ai campaniei si cei mai in voga tineri din Budapesta.

Concertul “Play to Stop: Europe for Climate” coincide cu Saptamana Europeana a Mobilitatii, organizata cu sprijinul Comisiei Europene. Evenimentele organizate in aceasta saptamana incurajeaza cetatenii sa treaca la folosirea unor mijloace de transport ecologice.

Tema campaniei din 2009 este “Imbunatatirea conditiilor din mediul urban”si subliniaza importanta eforturilor depuse de orasele europene in vederea diminuarii efectelor schimbarilor climatice prin intermediul masurilor de promovare a mijloacelor de transport ecologice.

Campania “Play to Stop: Europe for Climate” reuneste, de asemenea, 11 personalitati cunoscute din Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Polonia, Romania, Suedia, Ungaria si Regatul Unit.

Concertele “Play to Stop: Europe for Climate” fac parte dintr-o campanie europeana mai ampla, Climate Action – Energie pentru o lume in schimbare. Campania se adreseaza publicului larg inaintea summitului ONU de la Copenhaga, din decembrie, pe tema efectelor schimbarilor climatice.

Sursa: NewsIn

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,538FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente