Tu ce ai face pentru orasul tau? Vino sa plantam 3500 de puieti

  0
  292

  Asociatia 34Life cu sprijinul Ursus Breweries si al Primariei Brasov organizeaza sambata, 13 noiembrie 2010, ora 10, strada Crinului, cea mai mare actiune de plantare de puieti din orasul Brasov. Actiunea intitulata „Tu ce ai face pentru orasul tau?” se desfasoara in contextul sarbatoririi a 775 de ani de la prima atestare documentara a Brasovului. Asociatia 34Life propune o serie de initiative pentru a pastra titlul de „Cel mai frumos oras din Romania”, acordat Brasovului cu ocazia celor 775 de ani de atestare documentara. Dintre aceste initiative mentionam: „Turnirul Colinei” – ecologizarea Colinei Universitatii si „Plantarea Piticilor” – infrumusetarea spatiilor aferente Gradinitei nr. 26 si a Scolii nr.12.

  Cei care vor sa se implice in cadrul actiunii „Tu ce ai face pentru orasul tau?” sunt invitati pe blogul 34Lifehttp://www.34life.org/blog/ pentru a ne impartasi ideile lor despre cum putem pastra orasul curat si verde.

  „Tu ce ai face pentru orasul tau?” reprezinta cea mai mare actiune de plantare desfasurata la nivelul orasului Brasov. In cadrul actiunii vor fi plantati 3500 de puieti.

  Toti voluntarii care doresc sa participle la actiunea de plantare din 13 Noiembrie sunt rugati sa trimita un email la adresa: var darAt = „@”; var darDot = „.”; var darMat = „ailt”; var darM = „href=”mailto:contact”+darAt+”34life”+darDot+”org”; var darRef = „a hre”; document.write(‘<‘+darRef+’f=”m’+darMat+’o:’+darM+'”>’+darM+”); sau sa se inregistreze pe blogul 34Life – sectiunea Voluntariat http://www.34life.org/blog/voluntariat

  Asociatia 34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale. Suntem convinsi ca dincolo de a fi un termen la moda, „Eco” este mai presus de toate o stare de spirit, un manifest zilnic. Stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.