Uite cum arata pielea ta dupa ce mergi la solar!

0
502
Uite cum arată pielea ta după ce mergi la solar! Sursa: Foto şocant: Uite cum arată pielea ta după ce mergi la solar! - Sănătate | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/socant-arata-piele-dupa-solar-25880.html#ixzz293uKzsrM
Uite cum arata pielea ta dupa ce mergi la solar!

Imaginea de mai jos a fost folosita intr-o campanie de prevenire a cancerului de piele. Tanara a fost fotografiata sub razele UV, pentru a arata efectul daunator pe care acestea – de la solar – le au asupra pielii.

In ultimii treizeci de ani a crescut ingrijorator de mult numarul cazurilor de cancer de piele, in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 15 si 34 de ani. Forma cea mai grava de melanoma poate fi cauzata de folosirea excesiva a acestui aparat.
Femeia fotografiata la scanerul cu lumina albastra este Kelly Hughes, angajata ca account manager in Marea Britanie. Ea a mers la solar regulat, inca de la varsta de 16 ani, iar acum, la 30 de ani, pielea ei pare curata si normal, insa la scanner pare sa aiba foarte multe defecte si sa fie mai batrana cu 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.