Uite ursoaica! Prinde-o daca poti!

0
257

Seara agitata la gradina zoologica din Tecuci, unde o ursoaica de opt ani care a scapat din cusca a pus pe jar pe toata lumea.
urs
Vestea ca animalul se plimba liber prin parcul zoo s-a raspandit cu iuteala fulgerului in intreaga zona si a semanat panica printre localnici.

Oamenii au stat cu sufletul la gura, pana cand jandarmii, pompierii si ingrijitorii mobilizati in graba au dus ursoaica inapoi, in tarc. A fost nevoie de doua ore pentru a o prinde.

Animalul, care este de sase ani la Gradina Zoologica din Tecuci, a scapat dupa ce a reusit sa indeparteze grilajul custii.

Din fericire, ursoaica nu s-a indepartat de tarcul ei si a fost gasita in scurt timp de angajatii parcului zoo si de pompierii si jandarmii chemati sa intervina.

Chinul de-abia incepuse insa pentru echipele de interventie.

Ingrijitorii au incercat sa o ademeneasca in tarc cu mere, paine si miere. Ba chiar pompierii au incercat sa dirijeze animalul cu jeturile de apa de la cele doua autospeciale aduse in zona.

In cele din urma, ursoaica s-a lasat convinsa sa-si incheie plimbarea in libertate si s-a intors in barlogul sau.

Intreaga scena a fost urmarita si de locuitorii zonei. Scandalizati, multi dintre ei s-au intrebat ce s-ar fi intamplat daca ursoaica ar fi scapat in timpul zilei, cand in parcul zoo sunt vizitatori.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.