Un altfel de Rosia Montana – dezbatere publica si expozitie de fotografie

Rosia MontnaRosia Montana este o comuna din Apuseni ce a devenit cunoscuta odata cu intentia unei companii miniere de a o sterge de pe harta pentru a lasa loc celei mai mari mine de aur din Europa. Marti, 11 august 2009 incepand cu ora 15:00, in Targu Mures, la Mures Mall, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie “Un altfel de Rosia Montana”. Vor fi expuse lucrarile artistilor fotografi Traian Fratean si Marius Muresan.
Fotografiile, aflate la cea de-a treia expunere publica, prezinta frumosul peisaj al comunei Rosia Montana. Scopul expozitiei este promovarea zonei ca destinatie turistica in forma ei actuala. Invitat de onoare cu ocazia vernisajului va fi domnul Sorin Jurca de la Fundatia Soros din Rosia Montana. Impreuna cu audienta vom discuta posibilitatile de dezvoltare durabila ale acestei comune.
Prin aceasta expozitie sper sa prezentam cat mai multor persoane o alta fata a Rosiei Montane. Dincolo de controversele legate de proiectul minier, Rosia Montana este o zona frumoasa cu potential turistic ridicat, vestigii arheologice importante si o bogata istorie spune Traian Fratean.
Expozitia va fi deschisa in perioada 1-31 august 2009. Fotografiile ce vor fi expuse le puteti vedea accesand aceasta adresa: http://picasaweb.google.com/ftraian/RosiaMontana?feat=directlink

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente