Un Brad de Craciun poate fi inchiriat!

0
1371
Spre deosebire de brazii în ghiveci, cei tăiaţi trăiesc maxim două săptămâni
Spre deosebire de brazii in ghiveci, cei taiati traiesc maxim doua saptamani

In premiera pentru Republica Moldova, un Brad de Craciun poate fi inchiriat! Ideea acestui serviciu inovator si ecologic apartine Pietei de Sud, realizata impreuna cu cea mai mare pepiniera din Moldova, SA „Codru-Nord” din municipiul Balti.

Autorii aceste idei sustin ca chiria brazilor este avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Unul dintre acestea este aspectul financiar – consumatorii achita doar jumatate din costul achizitiei. Un alt aspect important este cel ecologic – pomii nu sunt aruncati dupa sarbatorile de iarna, ci saditi pentru a contribui la protejarea mediului. Astfel vor fi sacrificati mai putini brazi pentru Craciun si Revelion, iar cei returnati vor creste in continuare in mediul lor natural. Dar cel mai important este faptul ca un brad viu confera o prospetime deosebita sarbatorilor. Or, spiritul lui Mos Craciun niciodata nu s-a simtit atras de un brad artificial.

„Circa 20 de clienti deja asteapta ca brazii sa le fie livrati la domiciliu. Primii pomi vor ajunge pe 20 decembrie. Un Pom de Craciun de 1,5 metri va fi inchiriat cu 250 de lei. Brazii sunt furnizati de catre societatea Codru-Nord S.A. din Balti, care este partenerul actiunii, si sunt adusi in ghivece speciale. Dupa sarbatori, clientii pot pastra brazii pentru a-i planta pe proprietatea proprie sau in locurile publice autorizate, pentru o plata suplimentara de doar 150 de lei. Oferta este valabila pentru perioada 24 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012, iar livrarea in raza municipiului Chisinau este gratuita”, a declarat directorul Pietii de Sud, Lilian Ciupac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.