Un britanic va petrece 4 luni alaturi de cei mai veninosi serpi din lume

0
493

Recordul mondial este momentan detinut de sud-africanul Martin Smit, care a locuit 113 zile impreuna cu serpi veninosi.sarpe veninos

Ce nu fac oamenii pentru faima?! Un tamplar britanic si-a propus sa petreaca aproape patru luni intr-o camera, alaturi de unii dintre cei mai veninosi serpi din lume, pentru a intra in cartea recordurilor.

Cursa cu moartea va dura 121 de zile si este programata sa inceapa pe 24 aprilie, la Johannesburg. Curajosul se numeste David Jones, are 44 de ani si spune ca, desi ar putea parea asa, nu este deloc nebun. Pur si simplu are incredere ca va reusi!

” Tot ceea ce fac, va trebui sa fie facut cu incetinitorul”, a declarat David Jones.

David va imparti camera cu 40 de serpi din cele periculoase specii din lume, care ar putea ucide cu usurinta un om.

„Nici macar oamenii carora le plac serpii, probabil ca nu ar vrea sa faca ceea ce voi face eu”, a mai spus David.

Actualul record mondial este detinut de sud-africanul Martin Smit. Martin a reusit performanta de a petrece 113 zile singur cu tot atatia serpi, fara sa fie muscat nici macar o singura data.

Ultimul curajos care a incercat sa depaseasca recordul sud-africanului a fost insa muscat de o vipera si a fost la un pas de a-si pierde piciorul, din aceasta cauza.

David Jones crede totusi ca norocul va fi de partea lui, mai ales ca motivul pentru care face toate acestea este unul umanitar. Daca reuseste sa reziste in camera veninoasa, David vrea sa doneze toti banii castigati unui ospiciu din orasul Crawley, unde locuieste impreuna cu sotia si cu cei doi copii.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.