Un cal a fost omorat, dupa ce acesta si-a ucis stapanii

0
336

Drama intr-o familie din localitatea constanteana Agigea. Autoritatile au impuscat azi-noapte un cal dupa ce acesta a scapat din capastru, si-a ucis stapanul si l-a ranit grav pe fratele acestuia. De teama ca animalul ar putea face si alte victime, rudele au cerut ajutorul politiei.cal omorat

Vecinii au vazut cum animalul si-a atacat stapanul.

„Eu eram aici cand am strigat la el „Calu baa”, ca stia ca are narav, el nimic, l-a prins o data pe proprietar, pe care l-a omorat, l-a trantit, l-a luat si pe astalalt, pe fra-su din caruta”, a povestit Romica Atitieni, vecin.

Proprietarul a murit la scurt timp, zdrobit sub copitele calului. Fiul a alertat autoritatile si a cerut ca animalul sa fie omorat.

„Tot armasarul asta a atacat masina politistului si i-a facut-o zob”, a precizat primarul din Agigea, Cristian Carjaliu.

Animalul a fost omorat dupa ce reprezentantul Protectiei Animalelor s-a convins ca este agresiv.

„A decedat un om, a curmat o viata, motivul mai putin conteaza. Dar pe viitor, e bine ca atunci cand avem cai obositi, stresati sa nu ne apropiem,sa ne asiguram”, a declarat Murat Ziadin, de la Asociatia pentru Protectia Animalelor Constanta.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.