Un elefant a plans dupa ce a fost eliberat

0
479
Un elefant a plâns dup? ce a fost eliberat
Un elefant a plâns după ce a fost eliberat
Un elefant a plans dupa ce a fost eliberat
Un elefant a plans dupa ce a fost eliberat

In India, un elefant cunoscut sub numele de Raju a fost eliberat dupa ce a fost tinut in lanturi timp de 50 de ani.

Elefantul Raju a suferit enorm in cei 50 de ani de viata. Animalul a fost batut si abuzat de catre stapanul sau, fiind obligat sa cerseasca bani de la turisti. Raju sangera puternic atunci cand a fost gasit. De fericire ca a fost eliberat, Raju a inceput sa planga.

Salvarea elefantului a venit din Anglia, din partea unei asociatii londoneze care se ocupa cu protejarea animalelor. Asociatia a aflat de cazul lui Raju si a intervenit pentru acesta. Raju era fortat zilnic sa isi tina trompa ridicata si sa cerseasca bani. Mai trist este ca animalul nici macar nu primea hrana: manca doar plastic si hartie.

Dupa 50 de ani de tortura zilnica, Raju si-a impresionat salvatorii atunci cand a inceput sa planga de bucurie. Animalul a primit ingrijiri medicale, a fost spalat si hranit. Cu toate acestea, doctorii spun ca va ma trece ceva timp pana cand Raju isi va reveni complet.

„Am avut cu totii ochii in lacrimi cand l-am vazut facand primii sai pasi, fara lanturi”, marturisesc salvatorii. Acestia mai spun ca nu se stie exact cum a ajuns in aceasta situatie animalul. Probabil ca a fost rapit de langa mama sa cand era doar un pui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.