Un film produs de „Stiripozitive.eu” intra in competitie la Festivalul „GREEN FEST” de la Belgrad

Un film produs de „Stiripozitive.eu” intra in competitie la Festivalul „GREEN FEST” de la Belgrad

Filmul-metafora „O zi din viata unei rosii”, produs in Moldova, a fost selectat pentru competitia din cadrul Festivalului International de Film „GREEN FEST” de la Belgrad, ce promoveaza in acest an ecologia urbana.

„Un taran culege dimineata rosiile si merge sa le vanda in oras. Merge pe jos fara sa se grabeasca. Ia un autobuz si in sfarsit ajunge la piata. Aici il asteapta rabdatori cumparatorii. O doamna cumpara un kilogram de rosii si se grabeste acasa la copilul ei. Spala cu grija o rosie si aici calatoria rosiei ia sfarsit”, asa descriu organizatorii filmul de la Chisinau.

Proiectia scurtmetrajului din Moldova este programata pentru 14 noiembrie 2012. Programul complet al Festivalului este AICI.

Filmul „O zi din viata unei rosii” a fost produs de „Stiripozitive.eu” in studiourile „URMA ta”. La realizarea filmului au participat: Stefan Pascan, Steluta Andrei, Bianca si Mihai Tanase, Marin Zbarnea, Maximus. Regie: Grigore Bechet. Imagine: Eugeniu Popovici. Contributie: Gospodaria taraneasca „Andrei Ciumac”, Standart Impex. In timpul filmarilor nu a avut nimeni de suferit, cu exceptia a trei rosii, pentru ca au fost trase 3 duble.

Festivalul cinematografic „GREEN FEST” de la Belgrad, Serbia, este un festival international de film, organizat anual ce promoveaza protectia mediului, editia din acest an fiind dedicata ecologie urbane. In ultimii doi ani, la „GREEN FEST” au fost proiectate peste 130 de filme din 25 de tari si au fost acordate 15 premii si 6 mentiuni speciale.

Filmul „O zi din viata unei rosii” poate fi vizionat AICI.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente