Un gunoi, doua gunoaie…

0
214

Nu aruncati mucurile de tigara la intamplare!Cu totii am vazut, macar o data, un sofer care isi arunca pe geamul masinii tigara sau alte resturi. Daca stati in aglomeratie este imposibil sa nu vedeti soferi care isi fac „curatenie” in masina. Fie ca e zi, fie ca e noapte acest lucru se intampla. Nu exista rusine, nu exista bun-simt! De constientizarea raului comis, nici nu mai vorbesc. Si totusi, ce-i determina sa recurga la acest gest? Sa fie vorba de lipsa de reactie a autoritatilor?

In opinia mea, aceasta problema n-ar trebui ignorata. Poate ca ar trebui pornite mai multe campanii, care sa le trezeasca constiinta si sa le explice oamenilor cat de daunator poate fi acel muc de tigara aruncat. Sunt sigura ca toti vrem sa traim intr-o tara curata!

Fiecare dintre noi a avut o intamplare nefericita in trafic. O astfel de intamplare a avut-o si Alin P. In timp ce circula in afara localitatii, pe parbriz si-a facut aparitia o coaja de banana. Lui Mihai N., i s-a intamplat sa aiba parte de o „ploaie de chistoace”, pentru ca un alt participant la trafic si-a golit scrumiera. Exemplele ar putea continua. Trebuie spus „STOP!” acestor indivizi, pentru ca mai tarziu sa nu ne trezim ca timpul a trecut, iar noi am ramas prea in urma.

Trebuie sa ne civilizam, oameni buni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.