Un leopard, prietenul cel mai bun al unui golden retriever

0
275

O pisica prietena cu un caine. Nu este o relatie des intalnita, insa nu este nici o pisica obisnuita, ci un leopard.prieteni nedespartiti

Salati, un leopard de zece luni, il iubeste la nebunie pe prietenul sau Tommy, un catel din rasa golden retriever. Ciudatul cuplu locuieste intr-o rezervatie din Africa de Sud.

Ingrijitorul de animale Richard Brooker, in varsta de 23 de ani, a crescut-o pe Salati alaturi de Tommy, iar acum cei doi sunt de nedespartit.

In fiecare dimineata, Richard le duce pe cele doua animalute pe mosia lui si ii lasa sa alerge in voia inimii.

„Cand il vezi pe unul, este si celalalt in spate. Sunt inseparabili si amandoi au atata energie, asa ca alearga tot timpul impreuna”, spune stapanul lor.

„Cand am primit-o pe Salati, era foarte mica si Tommy alerga dupa ea. Acum insa, Salati este la fel de mare si situatia s-a inversat”, mai spune Richard. Felina cantareste acum dublu fata de catel.

Salati, o femela leopard, a fost salvata cand era pui, dupa ce a ramas orfana. Leopardul a fost donat de catre veterinarii locali rezervatiei unde lucreaza Richard, care ajuta la reabilitarea animalelor ranite.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.