Un milion de lei pentru Natura 2000

0
325
Un milion de lei pentru Natura 2000
Un milion de lei pentru Natura 2000

sociatia pentru Promovarea Valorilor Naturale si Culturale ale Banatului si Crisanei „Excelsior” din Arad a demarat proiectul „Studiu speciilor si habitatelor de importanta comunitara si promovarea sitului SPA Campia Crisului Alb si Crisului Negru”.

Proiectul a fost dezvoltat de Asociatia Excelsior Arad in calitate de custode al sitului Natura 2000, in scopul obtinerii de informatii detaliate cu privire la speciile si habitatele de importanta comunitara ce fac obiectul protectiei acestuia si al informarii comunitatii locale cu privire la importanta sitului, beneficiile si obligatiile aparute prin construirea acestuia.

Proiectul este finantat in procent de 100% prin POS Mediu – Axa 4, iar activitatile se vor derula in comunele din jurul orasului Chisineu – Cris. Perioada de desfasurare a acestor actiuni este 01 noiembrie 2010 – 31 octombrie 2012, valoarea totala a proiectului depasind un milion de lei.

„Vom organiza o serie de conferinte si sesiuni de informare, precum si concursuri scolare pe teme de educatie ecologica. Va fi dezvoltata si o pagina de web a poriectului si sitului”, ne-a spus Daniel Claudiu Simon, managerul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.