Un om de afaceri spaniol da 40.000 de euro pe caracatita Paul

0
313

Caracatita-oracol Paul are o oferta de „transfer” din Spania, dupa ce a indicat corect castigatoarele la toate meciurile disputate de Germania la CM 2010 si la finala Olanda – Spania, scor 0-1.bani pentru caracatita

Omul de afaceri spaniol Francisco Nuchera, consilierul clubului Betis Sevilla, a facut o oferta de 40.000 de euro proprietarilor caracatitei-oracol Paul, de la acvariul Sea Life din Oberhausen.

Desi reprezentantii Sea Life au anuntat ca Paul se retrage din bransa prezicatorilor, spaniolii vor neaparat sa il aiba. In timp ce nemtii o vor gatita intr-o farfurie si suporterii spanioli a anuntat ca sunt gata sa plateasca 30.000 de euro pentru a o cumpara, Francisco Nuchera vrea sa o cumpere pentru a o pune la treaba si a cunoaste dinainte toate rezultatele din fotbalul spaniol, potrivit site-ului closermag.fr.

Pe de alta parte, potrivit publicatiei spaniole AS, Asociatia spaniola pentru Apararea Drepturilor Animalelor a cerut Guvernului sa faca demersuri „la cel mai inalt nivel” in Germania pentru ca cefalopodul Paul sa ajunga in Spania, unde sa poata trai pentru tot restul vietii in ape protejate, departe de privirile curioase ale vizitatorilor de la un acvariu.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.