Un pui de elefant a inviat!

0
309

Ingrijitorii de la zoo au crezut ca Mr. Shuffles a murit in timpul nasterii, insa puiul de elefant a reusit sa se intoarca pe lume.puiul de elefant

Un pui de elefant, despre care se credea ca a murit in timpul travaliului de 9 zile, se hraneste acum singur si a capatat numele de Mr. Shuffles de cand a invatat sa stea in picioare, au declarat autoritatile de la zoo Taronga, in Sydney, Australia.

„In ciuda lipsei semnelor vitale in primele zile, acum avem, in mod evident, un pui sanatos”, a precizat directorul gradinii, Cameron Kerr.

El a spus ca puiul s-a rasucit in timpul travaliului si se pare ca ar fi intrat in coma, pacalind astfel veterinarii, care au crezut ca a murit. Cand s-a nascut, viu, autoritatile au zis ca este vorba despre un miracol.

Mama elefantelului, Porntip, in varsta de 18 ani si matriarha grupului din Zoo Taronga, se comporta foarte frumos si bland cu micutul ei care cantareste deja 116 kg.

„Nu exista dovada, nicaieri pe lume, a unui travaliu atat de lung. Niciun pui nu a rezistat nemiscat atatea zile”, a subliniat directorul de la zoo.

Chiar daca pare sanatos, veterinarii il supravegheaza atent pentru a fi siguri ca nu i se va intampla nimic.

Ceilalti membrii au turmei sunt incantati de Mr. Shuffles si chiar au ratat micul dejun pentru a-l intalni.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.