Un TIR incarcat cu porci vii s-a rasturnat langa Deva

1
501

Un TIR incarcat cu porci vii s-a rasturnat langa Deva.
tir rasturnat
Zecile de animalele au murit fie in accident, fie dupa cateva ore, sufocate intre fiare. Se pare ca autotrenul a ajuns in sant din cauza unei masini care i-a taiat calea. Cei doi soferi sunt acum la spital.

Accidentul s-a produs aseara in judetul Hunedoara, pe o sosea care leaga Deva de Simeria. Martorii spun ca autoturismul a iesit pur si simplu in fata tirului. Soferul acestuia a incercat sa evite coliziunea, a tras dreapta de volan dar s-a rasturnat in santul de pe marginea soselei.

Autotrenul venea din Ungaria. Politistii au aflat cu greu ce s-a intamplat in accident pentru ca cel de-al doilea sofer al tirului nu stia deloc romaneste. Un martor a tradus, intr-un final.

Animalele s-au chinuit in camionul rasturnat pana spre dimineata cand un alt tir din Ungaria le-a preluat. Multe insa nu au rezistat. Cele care nu au murit in urma impactului au murit ulterior sufocate. Circulatia in zona a fost blocata aproape o ora.

Un alt incident s-a petrecut in localitatea San Andrei, din Timis. Trei dintre masini s-au facut scrum chiar in fata Primariei. Celealte doua, la doar cativa metri distanta, pe o strada paralela. Proprietarii masinilor sunt doua familii care s-au mutat de curand in localitate. Oamenii cred ca focul a fost pus de o mana criminala. Martorii povestesc ca flacarile au cuprins masinile, una dupa ala, iar la un autoturism se putea observa geamul din stanga, spart. Atat politistii, cat si pompierii, ancheteaza acum cazul.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.