UNESCO va promova Delta Dunarii

0
345
UNESCO va promova Delta Dunarii
UNESCO va promova Delta Dunarii

Delta Dunarii va fi promovata de un grup de lucru ce va fi condus de Ministerul Turismului, in parte neriat cu UNESCO. Decizia a fost luata in urma cu doua zile la Bucuresti de catre ambasadorul Nicolae Manolescu, reprezentant permanent in cadrul Delegatiei Permanente a Romaniei la UNESCO si Razvan Murgeanu, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Subiectul discutiilor l-a reprezentat identificarea celor mai eficiente modalitati de dezvoltare a turismului si de crestere a vizibilitatii Deltei Dunarii – sit natural si cultural aflat pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO. Nicolae Manolescu si-a manifestat disponibilitatea promovarii potentialului turis tic, cultural, istoric si etnic de care dispune Delta Dunarii, in vederea atragerii cat mai multor actori europeni interesati sa se implice in protectia ecologica si dezvoltarea economica a acestei zone.
In final s-a decis infiintarea unui grup de lucru interinstitutional, condus de MDRT, care sa stabileasca masurile concrete de crestere economica dinamica si durabila in Delta Dunarii, de promovare a potentialului turistic si de valorificare a diversitatii culturale danubiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.