Ursii polari dansatori, una dintre cele mai frumoase fotografii din natura realizate vreodata

0
615

Cele mai frumoase fotografii din natura au fost scoase la licitatie, iar banii se vor duce catre asociatii de protectia mediului.ursi polari

Ursi polari care danseaza si testoase imense adunat la apusul soarelui din Galapagos sunt printre cele mai frumoase imagini ale naturii realizate vreodata.

Colectia contine 40 de fotografii, multe dintre ele fiind vandute in cadrul licitatiei „verzi” de la Christie’s.

Ele includ imagini subacvatice ale nuferilor, foci, un rechin prins intr-o plasa si o turma de elefanti care se reflecta intr-un lac, la lumina lunii.

Mai sunt si imagini in alb-negru cu panorame si viata salbatica, imaginea Pamantului vazut din spatiu, de pe Luna si niste cimpanzei care isi intind mainile celebrei ecologiste Jane Goodall.

Fotografiile sunt realizate de profesionisti celebri, precum Ansel Adams, Chris Johns de la National Geographic, cistigatorul premiului Pulitzer, Jack Dykinga si specialistului subacvatic, Brian Skerry.

Banii stransi din vanzarea fotografiilor vor merge catre asociatii de protectia mediului: Conservation International, Oceana, Natural Resources Defence Council si Central Park Conservancy.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.