Vancouver 2010 – Olimpiada organica

Vancouver 2010 va fi prima editie a Jocurilor Olimpice la care se vor servi in principal “arome” bio. Hain Celestial Canada a fost desemnat furnizorul oficial de produse alimentare naturale si organice pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de Iarna Vancouver 2010, a anuntat comitetul de organizare, citat de Organic Market Info.
vancouver 2010
Hain Celestial Canada a primit exclusivitate, iar acordul include si drepturile de sponsorizare pentru echipa olimpica a Canadei pentru Jocurile de la Beijing 2008, Vancouver 2010 si Londra 2012. Acordul permite Hain Celestial Canada sa utilizeze simbolurile Olimpiadei 2010 in scopuri promotionale. Grupul Hain Celestial este una dintre cele mai importante companii de pe piata alimentelor naturale si ecologice din America de Nord si din Europa.

INITIATIVE
. Competitiile bio sint la mare moda. Si chinezii au facut eforturi sa aduca pe piata Beijingului cit mai multe produse alimentare eco in perioada Olimpiadei care se desfasoara in aceasta perioada. Iar Soil Association, cel mai mare certificator ecologic din Marea Britanie, militeaza ca organizatorii editiei Londra 2012 a Jocurilor Olimpice si Paralimpice de Vara sa se tina de promisiunea facuta la depunerea candidaturii si sa pregateasca cea mai “verde” si mai sanatoasa competitie sportiva, din punct de vedere al alimentatiei.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente