Verde pentru Biciclete: Numaratoarea de toamna -24 octombrie 2010

Toamna se numara bobocii. In Timisoara, toamna se numara si biciclistii.

“Verde pentru Biciclete” va invita sa pedalam impreuna duminica, 24 octombrie 2010, la Numaratoarea de toamna.

In 2008, am dat Verde pentru Biciclete in Timisoara! Iar acum, la doi ani de campanie, biciclistii revendica din nou strazile orasului printr-o plimbare pe doua roti. Adunarea se face pe Platforma Timco (Strada Circumvalatiunii), la ora 10:00, iar traseul urmat va fi: Casa Verde pentru Biciclete – str. Circumvalatiunii – Bld. Republicii – Piata Iancu Huniade – str. Regele Ferdinand – Bld. Vasile Parvan – str. Cluj – str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Bld. Corneliu Coposu – Splaiul Galati – Piata Traian.

Ne dorim sa ne insoteasca toti biciclistii timisoreni si toti cei care au adoptat un stil de viata “verde”. Vom arata astfel ca in Timisoara biciclistii sunt multi si sunt parteneri egali in trafic!

“Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, Kiss FM, Ziua de Vest, Status Pimp, PressAlert.ro, timisoarapefata.com, timisoreni.ro. Numaratoarea de Toamna este sprijinita si de : MBike si organizatiile studentesti si de tineret din Timisoara.

Va asteptam cu drag!

Echipa “Verde pentru Biciclete”

www.pedaleaza.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente