„Vezi verde” la Miercurea Ciuc

  0
  444
  "Vezi verde" la Miercurea Ciuc
  "Vezi verde" la Miercurea Ciuc
  "Vezi verde" la Miercurea Ciuc

  Peste 400 de elevi imbracati in alb si purtand pancarte cu pasaje privind protectia mediului au iesit, astazi, pe strazile orasului Miercurea Ciuc pentru a sensibiliza locuitorii orasului fata de probleme de mediu.

  Actiunea s-a desfasurat in jurul pranzului, iar manifestantii, elevi la Colegiul National „Octavian Goga” din Miercurea Ciuc au ridicat panouri colorate in verde pe care scria „Join us to save the Planet” ( Fiti alaturi de noi, pentru a salva planeta), potrivit Agerpres.

  Mesajul de final, care a fost cel mai sugestiv, „Vezi verde.Vezi viata”, care este si titlul unui proiect mai amplu derulat de colegiu.

  Astfel, potrivit directorului adjunct al Colegiului National „Octavian Goga”, actiunea are ca principal obiectiv sensibilizarea comunitatii locale, pentru a se implica mai activ in rezolvarea problemelor de mediu.

  Proiectul cuprinde si alte activitati, cum ar fi ecologizarea zonelor turistice, realizarea si distribuirea gratuita a unui eco-calendar, concursuri de afise pe teme ecologice sau realizarea unui studiu, pe baza interviurilor luate locuitorilor orasului.

  Mai mult, elevii au fost foarte receptivi la acest proiect si s-au implicat fara probleme in toate actiunile de protectie a mediului derulate pana acum, afirma coordonatorul actiunii, profesoara Adriana Galea.

  Cu acest proiect, Colegiul National „Octavian Goga” va participa la un concurs national intitulat „Pentru un mediu mai curat”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.