Viata „depravata” a pinguinilor. Documentul pe care Anglia l-a tinut ascuns timp de 100 de ani

V-ati intrebat vreodata de ce nu zboara pinguinii?
Viata "depravata" a pinguinilor. Documentul pe care Anglia l-a tinut ascuns timp de 100 de ani

Descoperite recent, documentele unei expeditii cu final dramatic in Antarctica aduc o noua perspectiva despre „uluitoarea depravare” ale acestor pasari pe care o planeta intreaga le considera adorabile.
In 1912, doctorul George Murray Levick, un medic care l-a acompania pe capitalul Robert Scott in expeditia sa in Antarctica, s-a trezit in mijlocul unei colonii de pinguini.

A fost socat de ceea ce a a descoperit. Rapoartele sale au provocat un asemenea scandal pe coridoarele Muzeului de Istorie din Marea Britanie incat au fost rapid cenzurate.
Acum insa, acestea au fost facute publice. Potrivit unui manuscris, doctorul Levick vorbeste despre o „depravare uluitoare” intre pinguinii Adelie si descrie cum viata sexuala a pasarilor implica VIOLUL, NECROFILIA si HOMOSEXUALITATEA.

De frica scandalului pe care il va starni la el acasa, Levick si-a codat descoperirile in greaca. „Ar fi fost o adevarata bomba daca raportul era facut public atunci” spun expertii.
Descrisi drept „huligani” in raport, masculii din randul pinguinilor Adelie au fost vazuti si in momente de „autosatisfacere”, violand cadavrele inghetate ale unor femele moarte in urma cu mai bine de un an. Si acestea sunt doar cateva din detaliile descrise in rapoartele ce vor fi expuse public la Londra saptamana viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *