Vier Pfoten cere companiei Burberry sa renunte la blanuri

Vier Pfoten cere companiei Burberry sa renunte la blanuri
Vier Pfoten cere companiei Burberry sa renunte la blanuri

Vier Pfoten a cerut companiei Burberry sa nu mai ucida animale in numele modei si sa elimine blana naturala din colectiile sale.

Celebra marca de lux Burberry din Marea Britanie are o lunga traditie. Compania este faimoasa pentru carourile originale si pardesiurile elegante, este furnizor oficial al casei regale britanice si, pe langa toate astea… foloseste blana naturala! Mii de vulpi, enoti si nurci sfarsesc in colectiile Burberry, pe post de gulere sau ca accesoriu pe caciuli si fulare.

Burberry isi justifica decizia de a folosi blana argumentand ca furnizorul principal – compania finlandeza Saga Fur – respecta standarde inalte de protectie a animalelor in fermele sale de crestere a animalelor pentru blana.

Totusi, noi dovezi demonstreaza clar ca animalele din fermele finlandeze furnizoare pentru Saga Furs o duc la fel de rau ca in oricare alte ferme din aceasta industrie.

Animalele isi petrec scurta viata inchise in custi mici, din sarma, care ranesc labutele, deasupra gramezilor de fecale care se aduna sub custi. Majoritatea animalelor sufera de obezitate morbida si au ochii afectati de infectie. In ultima lor zi de viata sunt ucise prin electrocutare, sub ochii celorlalte tovarase de suferinta.

Nimic din acest lung sir de suferinte nu are legatura cu protectia animalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *