Compania Virgin a prezentat urmatorul proiect a flotei miliardarului Richard Bronson: un avion submersibil care va duce pasageri in adancurile Marii Caraibelor.avion subacvatic

Oaspetii din insula Necker vor putea sa se scufunde in mare cu ajutorul unui submarin numit Necker Nymph, cu doar 25.000 de dolari, dar doar dupa plata unei chirii pe o saptamana, in valoare de 300.000 de dolari, pentru insula. Insula este detinuta de miliardarul Richard Branson, presedintele Virgin Group.

Incepand cu data de 20 februarie, un pilot si doi pasageri vor pleca de pe uscat sau pe un vas mai mare. Avionul submersibil va “zbura” circa doua ore, avand o cabina transparenta care permite un unghi de vizibilitate de 360 de grade.

Viteza Necker Nymph-ului este de circa 5 mile nautice pe ora si se poate scufunda pana la 30 de metri, potrivit lui Karen Hawkes, un purtator de cuvantpentru Hawkes Ocean Technologies, compania care a construit Nymph.

Submersibilul are nu are nici un impact asupra mediului inconjurator, avand emisii foarte reduse si emite foarte putina lumina.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here