Voltaj si Sistem vor participa la Curatenia Nationala din 25 septembrie, „Let’s Do It, Romania!”

Au mai ramas 5 zile pana la Curatenia Nationala din 25 septembrie si tot mai multe vedete spun „da” proiectului „Let”s Do It, Romania!” .

Dupa Smiley, Leonard Doroftei, Holograf si Adrian Despot, 5 noi trupe devin ambasadori ai „Let”s Do It, Romania!” si transmit un mesaj de mobilizare pentru fanii lor din toata tara: Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan, KUMM vor face curatenie pe 25 septembrie!

„Cred ca asta e putinele sanse sa aratam ca suntem mai buni decat cred altii ca suntem”, declara Cornel, liderul trupei Vunk, la intrebarea „De ce ar trebui sa iasa lumea la curatenie pe 25 septembrie?” Testimonialul poate fi vizionat aici.

Calin de la Voltaj a povestit despre necesitatea „Let”s Do It, Romania!” : „Romania se afla sub un munte de PET-uri!Ar fi bine ca proiectul sa aiba o anumita ciclicitate, sa devina o obisnuinta si cu timpul lumea se va schimba” a spus Calin.

Imi place „Let”s Do It, Romania!” pentru ca da ocazia tuturor romanilor sa fie uniti si sa demonstreze ca le pasa de viitor si ca pun si mana la treaba, nu doar vorbesc foarte foarte mult! Impreuna noi, toti romanii, pe 25 septembrie, vom da o sansa viitorului, sa fie mult mai verde!” a spus si Zoli de la Sistem.

Campania beneficiaza si de un spot TV, cu o varianta pentru Internet, un spot radio, dar si de virale menite sa atraga atentia asupra proiectului.

Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Cum te poti implica in „Let`s Do It, Romania!”?

Inscrie-te pentru Ziua de Curatenie Nationala!

Sustine Let”s Do It, Romania in social media!

Alatura-te cauzei de pe Facebook!

Cum afli noutati?

Intra pe www.letsdoitromania.ro si citeste despre evolutia proiectului!

Alatura-te cauzei de pe Facebook!

Urmareste-ne pe Twitter!

Hai cu noi sa facem curatenie in toata tara. Intr-o singura zi! Pe 25 septembrie, avem cu totii ceva in comun: Romania! LET’S DO IT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *