Voluntarii Agent Green au scos duminica reclamele de pe copaci din sectorul 3

  0
  320

  Voluntarii Agent Green au scos, duminica, reclamele si indicatoarele de pe copaci din sectorul 3 al Capitalei, fara a fi insa sustinuti de reprezentanti ai primariei, cum a fost cazul in primele doua actiuni de acest fel din sectoarele 1 si 2, a spus presedintele organizatiei, Gabriel Paun.
  agent green
  „Voluntarii asociatiei au scos zeci de cuie, suruburi si coliere care afectau dezvoltarea normala a copacilor. Spre deosebire de sectoarele 1 si 2, unde primariile au asigurat paza voluntarilor si uneltele necesare pentru eliberarea copacilor, primaria sectorului 3 nu a raspuns solicitarii Agent Green de a sprijinii campania ecologista”, a explicat Paun.

  El a adaugat ca au fost eliberati copacii din arealul public cuprins intre bulevardul Unirii, bulevardul I.C. Bratianu, bulevardul Corneliu Coposu, strada Traian, strada Decebal si strada Calarasilor, urmand ca in cursul lunii mai sa fie parcurse si restul strazilor din sectorului 3 pentru a elibera copacii.

  „Toate materialele scoase de pe copaci sunt transportate la containerele special amenajate pentru colectarea separata a deseurilor”, a mai spus seful Agent Green.

  De la inceputul campaniei au fost scoase reclame, indicatoare si lanturi de pe 300 de copaci din Bucuresti.

  Sursa: NewsIn

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.