Voteaza Ulmul din Capeni in competitia “European Tree of the Year”

Ulmul din Campeni

Pe 1 februarie 2012 a fost lansata competitia Arborele Anului in Europa, European Tree of the Year www.treeoftheyear.org , de catre Fundatia Ceha pentru Parteneriat de Mediu. Ulmul de camp din Capeni, din Depresiunea Baraoltului, a castigat anul trecut titlul „Arborele Anului in Romania” si el reprezinta Romania in concurs. Ulmul, inalt de peste 35 de metri si o circumferinta de 7,3 m, a supravietuit mai multor inundatii, incendii, dar a rezistat si la atacul ciupercilor de ulmi care au nimicit, la inceputul secolului al XX-lea, mai mult de 75% din populatia de ulmi a Europei.

Anul trecut prin Teiul din Lelicieni, Romania a castigat titlul de Arborele anului in Europa. In prezent 7 arbori concureaza pentru acest titlu. Pentru ca tara noastra, prin ulmul de camp de 300 de ani, sa fie castigatorul concursului ”Arborele Anului in Europa”, este nevoie de voturile voastre, care se pot exprima pe  http://bit.ly/ulmcapeni

Procesul de votare se va inchide in data de 29 februarie 2012. “Dupa exprimarea votului, veti primi prin e-mail un link de confirmare. O adresa de e-mail se poate folosi doar o singura data. Fundatia ceha isi rezerva dreptul de a verifica daca o adresa de e-mail, de la care s-a votat, este valabila si, in caz contrar, sa anuleze votul. Va rugam sa va convingeti familia, prietenii, vecinii si colegii sa voteze! Sa castige Romania pentru a doua oara concursul european! Votati! “, va roaga persoana de contact, Demeter Zoltan. Acesta poate fi contactat la telefon 0746-089140.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente