Vrancenii, invitati sa ecologizeze Crangul Petresti

Presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, face apel catre vrinceni sa participe, in data de 25 august, la actiunea de ecologizare a Cringului Petresti. Actiunea face parte din proiectul “Ofensiva VERDE continua”, desfasurat la nivel national. petresti

La nivelul judetului Vrancea, proiectul este pus in practica de Consiliul Judetean. In cadrul acestuia, va avea loc si o actiune de colectare a deseurilor electronice. “Adresez un apel cetatenilor judetului Vrancea de a participa la actiunea de ecologizare a Cringului Petresti, pe 25 august, intre orele 9.00 – 12.00, si de a participa la actiunea de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in urmatoarele locatii: parcare Stadion Sud, piata Bahne, strada Culturii- Obor, parcare Gara si parcarea de vizavi de Electrica”, se arata intr-un comunicat semnat de Marian Oprisan.

Transportul voluntarilor in Cringul Petresti se va face din statia Societatii de Transport Public Local de la Tribunal, incepind cu ora 8.30. Cei ce vor depozita deseuri de echipamente electrice si electronice in locatiile mai sus amintite vor primi bilete la o tombola cu premii in aparatura electrocasnica. Cistigatorii vor fi desemnati in cadrul unui spectacol de divertisment ce va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, tot pe 25 august, intre orele 17.00 – 19.00.

De retinut ca, la sediul Consiliului Judetean, se va desfasura un seminar, la care vor participa reprezentanti ai administratiei publice locale, precum si ai Ministerului Mediului si Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului. “De fiecare dintre noi depinde curatenia comunitatii in care traim, viitorul familiilor noastre depinde de grija pe care o avem fata de satul, comuna, orasul, judetul in care ne aflam. Impreuna putem demonstra, inca o data, ca -Vrincenii sint pe primul loc!-“, se mai arata in comunicatul semnat de presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,548FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente