WWF protesteaza luni impotriva deciziei ANPM de emitere a acordului de mediu pentru DN66A

Asociatia internationala pentru protectia mediului WWF va protesta luni dimineata la Ministerul Mediului impotriva deciziei Agentei Nationale pentru Protectia Mediului de a emite acordul pentru controversatul DN66A.

Lupul, una din speciile afectate de DN66A / FOTO: agentgreen.ro
Protestul va avea loc intre orele 9:00 si 13:00.

Drujbe, basculante, betoniere si muncitori la negru ar putea face loc asfaltului in muntii Retezat inca din aceasta vara deoarece ANPM (Agentia Nationala

WWF protesteaza luni impotriva deciziei ANPM de emitere a acordului de mediu pentru DN66A

pentru Protectia Mediului) ignora frauda confirmata si rezultatele contra-studiului de biodiversitate realizat la DN 66A si invoca siguranta nationala pentru a incepe imediat lucrarile, transmite Agent Green.

Agent Green, WWF, Milvus, Societatea Carpatina Ardeleana, Societatea Romana de Herpetologie, Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania cer domnului Laszlo Borbely, ministrul Mediului sa intervina la ANPM si sa:
– opreasca procedura de eliberare a acordului de mediu pentru DN 66A
– se comande o ancheta in cazul fraudei Ecoterra in cazul DN 66A

Agent Green si organizatiile partenere (WWF, Milvus, Societatea Carpatina Ardeleana, Societatea Romana de Herpetologie, Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania) au depus in ianuarie 2011 contra-studiul la DN 66A. In aprilie a fost dezvaluit un caz de frauda in cadrul studiului de impact la DN 66A realizat de beneficiarul drumului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,343FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente