Zalau: Firma de salubrizare a colectat doar 100 kg de deseuri electronice

In urma campaniei nationale, organizata si la nivel local de Primaria municipiului Zalau si firma de salubrizare din oras, de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, s-au strans doar 100 kilograme de astfel de deseuri, transmite corespondentul AMOS News.

In aceasta saptamana, incepand de joi pana duminica, angajatii Ave Salaj vor participa la o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (frigidere, calculatoare, televizoare si orice alt produs cu componente electronice), precum si a deseurilor voluminoase.

Actiunea se va desfasura in cartierele Dumbrava I, Dumbrava II si Dumbrava Nord.

Primaria Zalau, impreuna cu Ave Salaj Ecoserv SRL, va demara o campanie de informare in randul cetatenilor despre modul in care se va face colectarea selectiva, precum si despre data in care isi vor putea scoate din locuinte obiectele la care doresc sa renunte.

In Zalau, locuitorii vor putea depune deseurile respective in fata blocului sau a casei, iar acestea vor fi colectate gratuit de catre firma Ave Ecoserv si vor fi transportate la punctele de colectare special amenajate.

Sursa: Amos News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *