Zarzavaturi eco pentru Preafericit: Patriarhia are o sera de 30.000 de euro

Sera din curtea manastirii Popesti Leordeni se intinde pe o suprafata de 1000 de metri patrati.zarzavaturi eco

30.000 de euro, atat a costat sera Patriarhiei montata la manastirea Popesti Leordeni. Ea a fost adusa din Spania si reprezinta ultimul racnet in domeniu. De culturile care cresc aici se ocupa chiar fratele staretul manastirii. La vremuri de criza pentru enoriasi, nimic nu pare prea scump atunci cand purtatorii de sutane vor sa se alinieze trendului. In acest caz, sa manance sfintele zarzavaturi „eco”.

Sera din curtea manastirii se intinde pe o suprafata de 1000 de metri patrati. La usa serei cei care ajung aici sunt intampinati de fratele staretului care prezinta cu mandrie investitia si nu crede ca a costat prea mult.

Pentru a monta sera, Biserica a platit un specialist trimis de firma producatoare, din Spania. Dar ceapa, salatele si castravetii nu se pot cultiva doar cu post si rugaciune. Trei oameni muncesc in sera pentru ca zarzavaturile „eco” sa ajunga pe masa Preafericitului.

Reprezentantii Patriarhiei considera ca cea care trebuie sa dea detalii despre sera de la Popesti- Leordeni este Arhiepiscopia. Care, pana in acest moment, nu a putut fi contactata.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *