Edilii sectorului 6 vor sa cumpere arbusti la un pret de patru ori mai mare decat oferta pietei

Aproape 240.000 de euro – atat vor plati edilii din sectorul 6 al Bucurestiului pentru niste arbusti ornamentali, care, potrivit ofertelor de pe internet, costa de patru ori mai putin.arbusti cumparati

Administratia Domeniului Public (ADP) Sector 6 vrea sa cheltuiasca 238.000 de lei pentru a cumpara 300 de arbusti ornamentali, pretul oferit, de 793 de lei bucata cu TVA, fiind de patru ori mai mare decat cel maxim cerut de firmele de profil, in anunturile on-line.

Arbustii doriti de edilii din sectorul 6 sunt thuja smarald, care costa, in functie de dimensiuni, intre 35 si 200 de lei, conform ofertelor postate pe internet.

Licitatia va avea loc pe 4 mai, iar castigatorul va furniza 300 bucati thuja smarald cu balot de pamant cu inaltimea de 2,5-3 metri, potrivit anuntului publicat de ADP pe site-ul de licitatii publice.

Pentru acesti arbusti, preturile praticate de firmele de profil variaza intre 35 si 60 de lei, daca sunt livrati in ghivece si au inaltimi pana la 1,5 metri, in timp ce arborii mai mari costa intre 80 si 200 de lei.

Thuja este un arbore care creste pana la cinci metri, are culoarea verde lucios si este folosit in special ca gard viu. Este o specie rezistenta la frig, dar vara necesita irigare.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *