Zilele Reciclarii in Botosani!

0
830
Zilele Reciclării în Botoșani!
Zilele Reciclarii in Botosani!
Zilele Reciclarii in Botosani!

In perioada 20-22 martie, ECOTIC organizeaza cu sprijinul Dedeman, Recolamp, Primaria Botosani, Agentia pentru Protectia Mediului Botosani si Urban Serv, o noua campanie de constientizare si colectare, denumita “Zilele Reciclarii in orasul Botosani!”.

Campania face parte din seria de 30 de campanii locale ce sunt desfasurate la nivel national si sunt intitulate generic “Zilele Reciclarii in orasul tau!. Aceste campanii fac parte din proiectul “Caravana ECOTIC, proiect dezvoltat de catre Asociatia ECOTIC prin contributia instrumentului LIFE+ al Uniunii Europene.

Prin implementarea acestei campanii, ECOTIC isi propune sa contribuie la reducerea riscului schimbarilor climatice prin cresterea nivelului de constientizare cu privire la reciclarea Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE).
In cele 3 zile de campanie (20-22 martie), locuitorii orasului Botosani vor putea vizita Caravana ECOTIC, o expozitie mobila pe 4 roti, a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Caravana ECOTIC va fi amplasata in parcarea de langa Directia Taxe si Impozite locale si va fi deschisa in intervalul orar 10:00 – 18:00.

In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se ofera un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete Utok oferite de catre Dedeman iar tombola dedicata becurilor si neoanelor, o tableta Samsung oferita de catre Recolamp.

Parte din proiectul Caravana ECOTIC este si programul dedicat scolilor, Zilele ECO in Scoala ta!. In cadrul acestui program au fost vizitate peste 63 de scoli din Bucuresti, Slatina, Alexandria, Giurgiu, Ploiesti, Brasov, Adjud, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Radauti, Dorohoi urmand ca pana in iunie 2016 sa se atinga un numar de peste 150 de scoli la nivel national. Caravana viziteaza urmatoarele scoli din Botosani: Scoala nr.10, Scoala nr.8, Scoala nr.2, Scoala nr.1, Liceul cu program sportiv, Scoala nr.12, Scoala nr.13, Scoala nr.6 si Liceul de arta “Stefan Luchian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.