Ziua de Ecologizare a Timisoarei

0
339

Sambata, 16 mai are loc ecologizarea Timisoarei realizata de membrii EcoClub impreuna cu municipalitatea timisoareana , ONG-uri si alte institutii. Orice persoana ce doreste sa ajute la coletarea deseurilor din orasul de pe Bega, o pot face sambata incepand cu ora 10 30. Tot ce trebuie sa faca este sa se prezinte la locul de intalnire din una dintre zonele ce urmeaza a fi ecologizate purtand un tricou verde.
colectare deseuri si ecologizare
Scopul acestei actiuni nu este doar curatarea orasului, dar si atragerea atentiei asupra importantei pe care o are un mediu curat pentru intreaga comunitate. Iar mentinerea unui oras curat se poate realiza doar prin educarea si implicarea locuitorilor acesuia.

Zonele ce urmeaza a fi ecologizate si punctele de intalnire sunt :

Zona Unirii: la Domul Catolic
Zona Padurea Verde: la Gradina Zoologica
Zona Lipovei: in parcul de vis-a-vis de piata de legume
Zona Soarelui: la AEM
Zona Canal Bega: pe Podul Traian
Zona Complexul Studentesc: la Nova Tim

Tot sambata , de la ora 12 vor avea loc activitati de ecologizare in Piata Operei. Activitatile sunt realizate impreuna cu elevii din scolile din Timisoara. Acesti vor sustine un program artistic ecologic, concursuri, jocuri si vor realiza obiecte din materiale reciclabile.
Orgnizatorii acestui eveniment spera sa adune cat mai multe persoane si sa realizeze o mica schimbare in mentalitatea locuitorilor.

Sursa: Ecosapienso

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.