Ziua Mediului

Ziua Mondiala a Mediului a fost marcata, la Ploiesti, printr-o parada de costume ‘eco’ realizate din deseuri reciclabile, cele mai reusite fiind premiate in cadrul unui concurs al elevilor Grupului Scolar de Arte si Meserii Toma Caragiu.
parada de costume din deseuri
Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice, Mihail Faca, a declarat, ca actiunile de la Ploiesti au drept scop cresterea nivelului de educare, informare si sensibilizare a ploiestenilor fata de problemele de protectie a mediului inconjurator si de conservarea resurselor naturale, informeaza Newsin.

“Cu aceasta ocazie, au fost premiate si cel mai frumos bloc si cea mai frumoasa camera studenteasca din oras, concurs inceput in urma cu cateva luni”, a anuntat Mihail Faca.

Ziua Mediului a fost marcata, la Ploiesti, si de aproape 100 de elevi de la cercurile ecologiste ale Colegiului National Mihai Viteazul, de la Grupurile Scolare 1 Mai si de Transporturi, care au curatat si ecologizat mai multe spatii verzi din oras si au construit o piramida din pet-uri in centrul Ploiestiului.

Sursa: Ziare

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente