„Ziua Verde” la Centrul Ceh prin intermediul „Focus: Ecology”

0
309

Ziua Verde, program de educare si implicare in reciclarea DEEE (deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, inclusiv surse de iluminat), desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului, a facut subiectul unei dezbateri joi, 30 aprilie, ora 18:30, in cadrul seriei de evenimente „Focus: Ecology” de la Centrul Ceh.

In cadrul intalnirii au luat cuvantul domnul Dragos Nacuta, Purtator de cuvant la Ministerul Mediului si domnul Andrei Orban, Presedintele Asociatiei ENVIRON. Acestia au dezbatut impreuna cu participantii probleme legate de reciclarea deseurilor provenite din echipamentele electrice, electrocasnice si electronice.

La eveniment au fost prezenti si artisti, care au transformat becuri fluorescente in obiecte de arta, ce au putut fi oferite participantilor. Astfel, acestia au putut sa devina ei insisi promotori ai mesajului Ziua Verde. „Focus: Ecology” reprezinta o initiativa a Centrului Ceh si a Asociatiei Kogayon. Proiectul consta intr-o serie de evenimente pe teme ecologice.

Despre Ziua Verde

Ziua Verde este un program desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului pentru informarea, constientizarea si implicarea in privinta reciclarii DEEE (deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, inclusiv surse de iluminat) si sustine consumul responsabil de energie. Desfasurat ca prima etapa in 2008, sub sloganul „Recicleaza! Acum ai cum!”, „Ziua Verde” a comunicat necesitatea reciclarii DEEE si a implementat solutii concrete de colectare, „Colturile Verzi„.

Pentru informati suplimentare, va rugam contactati Free Communication la telefon 021.207.47.40, persoana de contact Daniel Amzar ([email protected], tel. 0752.111.728) sau Iulia Goaga ([email protected], tel 0752.111.726).
www.ziuaverde.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.