Bio Living Fair

0
79

Va invitam la Bio Living Fair, targul cu vanzare de produse bio si naturale! In perioada 17-19 septembrie la AFI Palace Cotroceni, etajul 1, se intalnesc producatori si importatori de produse bio si naturale, experti in nutritie si bucatari care vor gati live folosind produse bio. Va provocam sa incepeti sa traiti sanatos!

Intregul concept Bio Living Fair incepe cu amenjarea „verde”. Spatiul destinat targului va fi decorat numai cu mobilier din lemn si plante naturale. Produsele vin in intampinarea nevoilor zilnice ale vizitatorilor: produse de nutritie, de ingrijire corporala, make-up, apa bio, plante de interior, produse de curatat  si detergenti bio.

Pe langa degustarea felurilor de mancare pregatite live, o multime de concursuri cu premii in produse bio ii asteapta pe vizitatori.

Scopul evenimentului este de a informa consumatorii despre produsele biologice, importanta lor in dezvoltarea mediului inconjurator, beneficiile pe care acestea le ofera si de a sustine  agricultorii, producatorii si importatorii de produse biologice.

Targul se adreseaza iubitorilor de produse sanatoase dar si celor care vor sa se informeze asupra tendintelor din domeniu.

Parteneri: Michel Montiganc, Nutrimont, Floraria Olandeza, Floraria Tria”s, Bacania Veche si zumzi.ro. Targul este realizat cu sprijinul AFI Palace Cotroceni.

Programul targului: vineri, 17 septembrie – duminica, 19 septembrie, intre orele 10:00 – 23:30. Intrarea este libera.

Organizator:  The Schemer Agency

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here