Masina Megacity va fi realizata din fibra de carbon, precum bolizii de Formula 1.masina electrica

Prima masina electrica de la BMW este pe drum! Megacity Vehicle, produs ce va fi lansat in 2013, este facut din fibra de carbon si aluminiu si va fi construit folosind structura „LifeDrive”, puternica precum otelul, insa, cu 50% mai usoara decat aluminiul.

Motorul electric va fi amplasat in spatele masinii. Bateriile, cele mai grele componente ale vechiculului, se vor afla sub sasiul de aluminiu.

BMW a mai precizat ca masina va avea baterii de 35 KWh lithium-ion, iar designul sau va fi unul sportiv si stilat. Compania a subliniat ca masina va fi destul de scumpa.

Sursa: Realitatea TV

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui puse in circulatie cat mai multe masini electrice deoarece mai tarziu nu mai o sa protejam nimica pt. ca vremea pe toata terra deja sa stricat de acuma asa ca ar fi bine sa ii dati drumu la aceste masini si sa le scoateti pe cele care polueaza ca sa nu fie prea tarziu si mai rog foarte mult faceti ceva cu defrisarile de paduri pt. ca riscam sa inplinim ce se prezice in biblie apocalipsa !!!! {nu mai e vreme de gandit ci doar de actiune ROG CA CINEVA SA FACA CEVA PANA NU AVANSEAJA TOPIREA GHIETARILOR COMPLET} Rog pe toata lumea sa aiba grija de cum se poarta cu mediul inconjurator ca altfel o sa aiba vremuri grele copii nostri nu cred ca va doriti asta asa ca treceti la actiune VA PUP PE TOTI SI NU UITATI CE VAM SCRIS PLSSS….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here