Greenpeace: „Masinile electrice sunt un insucces”

2
131

Intr-un interviu acordat unei publicatii germane, Wolfgang Lohbeck, reprezentant Greenpeace, a declarat ca masinile electrice sunt un insucces.

Wolfgang Lohbeck, expertul in transporturi al celor de la Greenpeace a acordat un interviu publicatiei Stern, in care vorbeste despre masinile electrice si despre modul in care acestea vor influenta viitorul. Acesta a declarat ca modelele electrice reprezinta un mare insucces.

Lipsa subventiilor repezinta cel mai mare impediment in utilizarea acestora, intrucat construirea unei retele de statii de alimentare pentru masinile electrice este foarte greu de realizat. In schimb, Wolfgang Lohbeck este de parere ca transportul in comun ar avea nevoie de imbunatatiri. „Viitorul va apartine lucrurilor noi”, a precizat la finalul interviului reprezentantul Greenpeace.

2 COMENTARII

  1. Daca masina electrica este un insucces ,eu pot salva pierderile producatorului oferindu-i un motor cu adevarat ecologic !!!.Doar ca am nevoie de sprijin !!!.Motorul meu este silentios ,lipsit de poluare chimica si fonica !!!.Draga cititorule daca-ti sta in putinta …ajuta-ma si vei avea …un altfel de masina ,mult mai eftina si ffff economica ,vei avea ce nici nu visezi !!!.Eu singur nu pot rezolva problema .Sunt un om simplu ,lipsit de posibilitati materiale suficiente pentru un asemenea scop.Caut un ajutor REAL caci…pina acum cei care s-au oferit sa ma ajute ,voiau de fapt sa ma fure !…caci asa e la noi in Romania !.Nu dureaza mult pina vei avea acea masina .Totul tine de interesul producatorului in scoaterea pe piata cit mai repede a acestei minuni !!!.Deci daca poti …ofera-mi ajutorul tau REAL !.

  2. Apreciez tot ce este eco as vrea sal pot ajuta p inventatorul/proprietarul acelui motor dar nu stiu cum dak putem lucra la un proiect impreuna pt promovarea acestuia,va pot oferi un nr d telefon: 0729513899 doar pt mesaje(eu doresc sa lucrez in domeniul eco).Va doresc numai bine d-le inventator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here