Seful AGVPS a amanetat tolbele vinatorilor si unditele pescarilor

1
16
Vanatoare
Vanatoare

De vreo 20 de ani, Neculai Selaru este cel care goneste si ocheste tot ce misca prin paduri, pe cimpii si in aer si momeste tot ce misca in apele romanesti. Indiferent cine a fost la guvernare, Neculai Selaru a avut grija sa lustruiasca cizma jupinului politic, numai sa ramina in fruntea Asociatiei Generale a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania (AGVPS).

Cum se schimba garda politica, Selaru devenea nervos si descoperea brusc cite un jaf regizat de cei plecati si urma imediat demascarea, numai ca sa intre in gratiile noilor stapini. De coltii lui Selaru nu a scapat, dupa parasirea postului, nici unul dintre ministrii care s-au perindat la sefia Mediului, de la Aurel Constantin Ilie, Ioan Oltean sau Romica Tomescu la Sulfina Barbu.
Publicitate

Nici fostul premier Adrian Nastase nu a scapat de muscaturi. Aceasta tactica a dat roade tot timpul si, astfel, Selaru a ramas sforarul-sef al AGVPS, indiferent ca a fost presedinte executiv sau director general al asociatiei.

Saptamina trecuta, Selaru a facut o noua victima, in persoana presedintelui de onoare al AGVPS, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Fara sa banuiasca nimic, Isarescu s-a trezit ca bate vintul prin casieria asociatiei, ca taxele si impozitele neachitate catre stat depasesc 100.000 de euro, iar salariile angajatilor sint intirziate. Mai mult, guvernatorul BNR a descoperit cu stupoare ca sediul central al AGVPS, de pe Calea Mosilor din Bucuresti, a fost gajat de Selaru la o banca comerciala pentru un credit de 500.000 de lei.

Lucrat pe la spate de Selaru, Isarescu s-a trezit pus in fata mai multor probleme si calcule care nu ies. Nu se stie cum a facut Neculai Selaru de s-au volatilizat cam 90 de milioane de lei din casieria AGVPS si cum au disparut crescatoriile de iepuri si fazani. Si nimeni nu are habar cum s-au topit spatiile pe care asociatia le detinea in municipiile resedinte de judet si in Capitala. Poate ca Mugur Isarescu are chef de un trofeu baban si, astfel, Selaru va fi prins in capcana unor controale financiare. Ca altfel un singur animal mai misca prin preajma vinatorilor: risul. Dar nu e risul lor!

1 COMENTARIU

  1. terminati fratilor cu toate astea si treceti la respectarea legi proprietati faramitati toate fondurile de vanatoare si datile la comune (la proprietari)sa le administreze ati ramas tot la colectiv pentru SELARU asti distrug totul numai faramitate vor da rezultate ca sunt prea mari si nimeni nu investeste in ele asa decat se distruge platesti un caprior si pusti 3nu til trece in autorizatie si o mai vinde de 10x la fel si apoi intrebarea vine ???undei vanatul prind un amarat de om care nu are ce pune pe masa ca vaneaza ceva si il pun sa plateasca mii de euro si ei ca distrug zeci de exemplare mu are nimeni ce le face asta e in austria sunt fonduri si de 180hectare care au vanat cat avem noi pe 20 de mii de hectare si acolo statul nu face bani din asta suntem mai rau ca ori unde tot mafile ne conduc ci ca ei (consacrati ) noi prosti asta e

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here