cainiSute de caini sunt pe cale de a fi evacuati de la adapostul Laila dupa ce persoana care si-a pus la dispozitie proprietatea pentru a oferi adapost cainilor a decedat.

Va rog, nu ignorati acest strigat de ajutor!

Nu este doar aceeasi problema cu care se confrunta toate adaposturile de animale mai mult sau mai putin autorizate.

Nu! Este drama a sase sute de animale care dupa moartea protectorului lor, au ramas in voia soartei, mar al discordiei pentru familia defunctei lor protectoare, familie care a dorit doar valorificarea averii succesorale si care a uitat sa indeplineasca ultima dorinta a celei care, cu ultima suflare, a implorat sa i se promita ca „bietii ei copilasi” vor avea o casa a lor!

De peste doi ani, persoane voluntare, independent sau impreuna s-au straduit sa tina aceste animale in viata, sa le gaseasca adoptatori unora si un refugiu-camin adevarat pentru cei mai putin norocosi sa aiba o casa a lor .

Din pacate, desi initial mostenitorul fabuloasei averi a Victoriei Gheorghe a promis sprijin financiar pentru gasirea, amenajarea si relocarea cainilor mamei lui, ulterior a retractat.

Impreuna cu angajati ai societatii imobiliare cumparatoare a proprietatii unde se afla cazate animalele, a depus marturie in instanta pentru evacuarea animalelor, cu ajutorul hingherilor si…a reusit!

Cainii vor fi evacuati! Unde?! Intai pe strada, apoi la hingheri!

Moralitatea si legalitatea acestui gest, pot fi analizate si sanctionate de oricine, citind documentele atasate acestui S.O.S.!

Pentru juristii interesati de caz, le stau la dispozitie documentele legale.

Pentru jurnalistii intersati de caz, materialele deja publicate de alti colegi de breasla, fotografiile si filmuletele postate pe net, le stau la dispozitie.

Pentru autoritatile indrituite sa se autosesizeze de acest caz, toate documentele oficiale, le stau la dispozitie.

Pentru noi, ceilalti, simpli cetateni, toata aceasta drama o putem transforma intr-o poveste cu happy-end daca cu totii am contribui la sindicalizarea unor sume de bani si materiale de constructie pentru amenajarea a doua grajduri, inca disponibile si autorizate ca adapost pentru cainii strazii, in localitatea Fundulea.

Georgiana Vaduva-presedintele Fundatiei „Cainii strazii” ofera cazare acestor animale chinuite si orfane, dar, la randu-i are nevoie de ajutor pentru a putea infaptui aceasta mare responsabilitate.

Detalii despre aceasta unica sansa de trai decent si protejat a acestor animale scapate de prigoana basesciana, va poate da Georgiana Vaduva personal-telefon: 0721 512 645.

pdfDownload: Acte de evacuare, judecata, contracte, declaratii ale martorilor (17,6 Mb)

Haideti sa ne mobilizam, sa ajutam aceste animale sa aiba sansa de a fi adoptate, sa aiba un refugiu al lor decent si sigur!

Contez pe voi toti ca impreuna vom reusi!

Multumesc.

Numai bine, tuturor!

Sorina Hanea – jurist voluntar F.N.P.A.

Sorina Hanea sorina.hanea@gmail.com 0723.035.352
Anda Murgu anda_ursu@yahoo.com 0730.186.137

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here